Čiščenje

Prednosti najema zunanjih storitev čiščenja

Vodilo za vsako uspešno podjetje je skrb za čisto in urejeno delovno okolje. Čistoča objektov ne le izboljša vtis obiskovalcev, temveč tudi vpliva na delovno učinkovitost zaposlenih ter njihovo dobro počutje, v katerem opravljajo svoje delo. Medtem ko nekatera podjetja sama z lastnim kadrom skrbijo za čiščenje poslovnih prostorov, je v zadnjem času vse več tudi podjetij, ki se odločajo za zunanji čistilni servis. Zakaj bi torej izbrali zunanji čistilni servis za čiščenje raznolikih objektov podjetja?

V nadaljevanju bomo predstavili nekaj ključnih prednostih, na katere morate biti pozorni, ko iščete zanesljivega partnerja za čistočo.

STROKOVNOST

Zunanji čistilni servis ima obsežne izkušnje in specializirano znanje pri čiščenju različnih vrst objektov. Čistilci so strokovno usposobljeni in opremljeni s potrebno opremo ter sredstvi, kar zagotavlja visoko kakovostno storitev. Strokovnost se pokaže tudi s pristopom v primeru vašega povpraševanja, na podlagi katerega tako kot v naši družbi Aktiva čiščenje, organiziramo srečanje z vami. Ogled vseh objektov s strani naših svetovalcev omogoča ustrezno pridobitev vpogleda na objekt ter svetovanjem in oceno ustreznih storitev čiščenja, skladnih z vašimi željami in potrebami.

PRIHRANEK ČASA IN DENARJA

Zunanji čistilni servis prevzema odgovornost za čiščenje objektov, kar vašemu podjetju omogoča, da se osredotoči na svoje osnovno poslanstvo. Poleg tega je zunanji čistilni servis pogosto cenejša možnost kot zaposlovanje lastnih zaposlenih za čiščenje, saj ni potrebno skrbeti za zaposlitvene postopke, usposabljanje in administrativne stroške ter tudi celotno organizacijo in vse potrebne pripomočke za čiščenje.

Dobite tudi pozorni, s koliko kadra izvajalec razpolaga. Aktiva čiščenje ima zato vpeljan izredno učinkovit sistem zaposlovanja novih kadrov s primerno strokovno izobrazbo. Hkrati načrtno izvajamo izobraževanja in usposabljanja za zaposlene po programih strokovnega izobraževanja.

IZKUŠNJE IN REFERENCE

Zagotovite si zaupanja vrednega partnerja, ki z večletnimi izkušnjami z referenčnimi primeri dokazuje opravljanje storitev tako v gospodarskih kot v negospodarskih panogah.

Aktiva čiščenje z dolgoletnimi, več kot 40+ letnimi izkušnjami opravlja storitve čiščenja v različnih panogah.

Industrija: Luka Koper, Krka, Unior, Radenska, Akrapovič, Kontron, Ljubljanske mlekarne, Hella, Brinox Fructal, Elrad, Dinos, Kuehne + Nagel, Geberit.

Trgovina: Poslovni sistem Mercator, Spar Slovenija, Petrol, AKIDS, Baby center, Europark Maribor, OBI, Telemach, Intersport, Supernova, DM Drogerie markt.

Turizem: Sava turizem – Zdravilišče Radenci, Terme 3000, Resort Salinera, Resort San Simon, Unior turizem – terme Zreče, Rogla, Hotel Palace Portorož – Hotel Kempinski Portorož, Vodno mesto Atlantis Istrabenz turizem.

Izobraževanje, kultura in šport: Univerza v Ljubljani – Biotehniška fakulteta, Univerza v Novi Gorici, Osnovna šola Karla Destovnika – Kajuha Šoštanj, Vrtec Sežana Bolder scena Fakulteta za energetiko, Fakulteta za uporabne družbene študije Nova Gorica.

Pisarne: Zavarovalnica Triglav, Ljubljanska banka, Telekom Slovenije, BTC Stekleni dvor, SID banka, Sava RE, BTC Ministrstvo za obrambo RS, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, Zavarovalnica Sava, Nomago, Renault Nissan, Gorenjska banka.

Področje zdravstva: UKC Maribor, Splošna bolnica dr. Jožeta Potrča Ptuj, Osnovno zdravstvo Gorenjske, Lambrechtov dom, Slovenske Konjice, Splošna bolnica Jesenice, Kirurški sanatorij Rožna dolina, Zavod za socialno oskrbo Pristan, Avelana.

SKRB ZA OKOLJE in SISTEM VODENJA KAKOVOSTI

V kolikor je tudi vaša trajnostna politika usmerjana v skrb za okolje, preverite, ali zunanji čistilni servis uporablja okolju prijazna čistilna sredstva in metode, ki ne škodujejo zdravju ljudi ali okolju. Ravno zato imamo v Aktiva čiščenje vzpostavljeno poslovanje po sistemu kakovosti ISO 9001 in ravnanja z okoljem ISO 14001 za trajnostni pristop pri izvajanju storitev. Zagotavljamo okoljsko manj obremenjujočo embalažo čistil in pripomočke. Vsako leto izvedemo izobraževanje zaposlenih o odgovorni uporabi čistilnih sredstev in okolju prijaznih metodah čiščenja ter ravnanju z odpadki in embalažo.

VERIGA DOBAVITELJEV

Poleg storitev čiščenja preverite tudi, ali ima izvajalec možnost celotne storitve z dobavo higiensko toaletnega materiala. pri naših dolgoletnih in zanesljivih dobaviteljih. A Aktiva čiščenje imamo s tem namenom vzpostavljen dolgoletni partnerski odnos z zanesljivi dobavitelji tako, da jih vključujemo v naše storitvene procese. Izbrani so glede na sposobnost zagotavljanja dobave kakovostnih proizvodov in storitev, skladno s standardi skupine.

PRILAGODLJIVOST ŽELJAM NAROČNIKOV

Zunanji čistilni servis lahko prilagodi svoje storitve glede na potrebe in zahteve vašega podjetja. To pomeni, da lahko čisti objekte po urniku, ki ustreza podjetju, ter izvaja dodatne storitve po potrebi, na primer storitve generalnega ali specialnega poleg rednega čiščenja.

ZANESLJIVOST IN HITER ODZIVNI ČAS

Pri tehtanju prednosti pri izbiri zunanjih storitev za čiščenje objektov podjetja so odločevalni kriterij celovite koristi, vključno s strokovnostjo, prihrankom časa in denarja ter zagotavljanjem visokih standardov čistoče in varnosti. Zato je vredno razmisliti o tej možnosti pri načrtovanju skrbi za čistočo vašega poslovnega prostora in se povezati z zanesljivim izvajalcem, ki je hitro odziven. Prav s tem namenom imamo v Aktiva čiščenje v vzpostavljene komunikacijske povezave z naročnikom in prav tako decentraliziran sistem nadzora in vodenja delavcev za doseganje visokih standardov čistoče.

REGIJSKA POKRITOST

Ne pozabite tudi preveriti, kje ponudnik izvaja storitve in ali jih izvaja v regiji, kjer so vaši objekti in pisarne. Aktiva čiščenje je zato zelo prilagodljiva, saj storitve čiščenja izvaja na celotnem območju Slovenije.

Naredite pravi korak in nam zaupajte storitve čiščenja. Osredotočite se na vaše poslovanje, organizacijo vzdrževanja vaših objektov, odgovornost zagotavljanja storitev in dosledno čistočo pa prepustite nam